Izdvajamo - Mikser House

 • Mikser Festival

  POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOM KONKURSU: "VIRTUELNI BALKAN 2014: OSTVARIVA UTOPIJA"

   

  Kulturna organizacija Mikser je pokrenula platformu za razvijanje i dizajn video igara posvećenu identifikaciji,promovisanju i razvijanju kreativnih potencijala Balkana u oblasti gejminga i digitalne umetnosti.  Konkurs ohrabruje kreatore video igara da kritikuju, zauzmu stav, naprave parodiju stvarnosti, i prikažu svoje viđenje života na interaktivan i angažovan način.

  dalje
 • Mikser House

  Program za april

   

  U aprilu vas u Mikser House-u očekuje bogat program. Pripremili smo vam kvalitetan muzički program, koncerte, omiljene Mikser markete, plesne večeri, interesantne tribine, konferencije, filmske projekcije, promocije, dizajn, dečje radionice za najmlađe i još mnogo toga.  

  dalje
 • Mikser Festival

  POZIV ZA UČEŠĆE EDU ZONI MIKSER FESTIVALA 2014

   

  Pozivamo fakultete, škole, profesore, studente i sve zainteresovane da se u okviru projekta „ODRŽIVO OBRAZOVANJE“ prijave za učešće na Mikser festivalu 2014 kroz izložbe, interaktivne radionice, performanse, tribine i predavanja koja doprinose unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa u regionu. Želimo da podstaknemo inovativne ideje u institucionalnom obrazovanju, kao i kvalitetne vanistitucionalne projekte koji ispituju mogućnosti alternativnog pristupa svim oblastima obrazovanja.

  dalje
 • Mikser House

  Mikser Kids Market u nedelju, 27. aprila

  Mikser House poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na tradicionalnom Mikser Kids Marketu, koji se održava 27. aprila u Mikser House-u. Prostor u Karađorđevoj 46 će se poslednje nedelje aprila iznova pretvoriti u oazu kreativnosti i dobrog raspoloženja, a posetioce očekuju najmaštovitijie rukotvorine – od igračaka do odevnih predmeta, slatkiša, rukotvorina i neodoljivih modnih aksesoara. Ovoga puta, za sve izlagače smo pripremili prvomajski popust na kotizaciju u iznosu od 25%.

  dalje
 • Mikser Organizacija

  PREUZMITE NOVU MIKSER APLIKACIJU

   

  Inovativna Mikser aplikacija je od danas dostupna za preuzimanje, svima koji poseduju uređaje sa android platformom. Aplikacija je realizovana u saradnji Miksera i Telekom Srbije i svi korisnici ovog operatera biće u mogućnosti da svakodnevno prate bogate kulturne, umetničke i zabavne sadržaje u Savamali, ali i šire.

  dalje
 • Mikser Festival

  POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM KONKURSU ZA DIZAJNERE: "GHOST PROJECT 2014: DRUŠTVENE INOVACIJE"

   

  Mikser organizacija poziva sve zainteresovane dizajnere iz celog sveta da se prijave na konkurs za učešće na izložbi Ghost Project 2014: Društvene inovacije. Ideja okosnica ovogodišnje smotre talenata iz oblasti dizajna su društvene inovacije koje pozivaju na nove inicijative, koncepte i rešenja koja koriste dizajn kao alat za osnaživanje zajednice. Konkurs je otvoren za osobe iz celog sveta, mlađe od 35 godina, u periodu od 30. marta do 30. aprila
   

  dalje

Mikser Festival Program 2013 Highlights

 • Market

  Mikser Bazar

  Ovogodišnji Mikser Bazar imaće tri celine: Design Market, Vintage Market i Mikser Design Food.

  dalje
 • Lecture

  Vizija o Gradu budućnosti i Umetnik kao medijator: Projekat Karakasa i Amsterdama

  U okviru Mikser festivala, slovenačka umetnica i arhitekta Marjetica Potrč, 31.maja održaće predavanje Vizija o Gradu budućnosti i Umetnik kao medijator: Projekat Karakasa i Amsterdama.

  dalje

Share it:

Mikser Festival