Izdvajamo - Mikser House

 • Mikser Festival

  POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOM KONKURSU: "VIRTUELNI BALKAN 2014: OSTVARIVA UTOPIJA"

   

  Kulturna organizacija Mikser je u saradnji sa Level Up organizacijom pokrenula platformu za razvijanje i dizajn video igara posvećenu identifikaciji,promovisanju i razvijanju kreativnih potencijala Balkana u oblasti gejminga i digitalne umetnosti.  Konkurs ohrabruje kreatore video igara da kritikuju, zauzmu stav, naprave parodiju stvarnosti, i prikažu svoje viđenje života na interaktivan i angažovan način.

  dalje
 • Mikser House

  Program za april

   

  U aprilu vas u Mikser House-u očekuje bogat program. Pripremili smo vam kvalitetan muzički program, koncerte, omiljene Mikser markete, plesne večeri, interesantne tribine, konferencije, filmske projekcije, promocije, dizajn, dečje radionice za najmlađe i još mnogo toga.  

  dalje
 • Miikser House

  Unplugged koncert benda Letu Štuke

   

  “Letu Štuke” otvaraju novu dimenziju u svome radu i pripremaju unplugged varijantu nastupa, koji će čuvene hitove fanovima predstaviti u drugačijem aranžmanu. Prvi unplugged nastup sastava “Letu Štuke”, održaće se u Mikser House-u, u subotu, 10. maja 2014. Prvih 300 karata biće dostupne od utorka, 22. aprila, u pretprodaji po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u Mikser House-u(Karađorđeva 46, Beograd), kao i na ostalim prodajnim mestima Eventima.

  dalje
 • Mikser Organizacija

  PREUZMITE NOVU MIKSER APLIKACIJU

   

  Inovativna Mikser aplikacija je od danas dostupna za preuzimanje, svima koji poseduju uređaje sa android platformom. Aplikacija je realizovana u saradnji Miksera i Telekom Srbije i svi korisnici ovog operatera biće u mogućnosti da svakodnevno prate bogate kulturne, umetničke i zabavne sadržaje u Savamali, ali i šire.

  dalje
 • Mikser Festival

  POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM KONKURSU ZA DIZAJNERE: "GHOST PROJECT 2014: DRUŠTVENE INOVACIJE"

   

  Mikser organizacija poziva sve zainteresovane dizajnere iz celog sveta da se prijave na konkurs za učešće na izložbi Ghost Project 2014: Društvene inovacije. Ideja okosnica ovogodišnje smotre talenata iz oblasti dizajna su društvene inovacije koje pozivaju na nove inicijative, koncepte i rešenja koja koriste dizajn kao alat za osnaživanje zajednice. Konkurs je otvoren za osobe iz celog sveta, mlađe od 35 godina, u periodu od 30. marta do 30. aprila
   

  dalje

Mikser Festival Program 2013 Highlights

 • Arhitecture

  Mikser razgovori

  “Mikser razgovori” su predavanja, debate, panel diskusije u kojima učestvuju istaknuti pojedinci iz različitih oblasti – arhitekture, urbanizma, vizuelne umetnosti, dizajna, zaštite životne sredine, turizma, ekonomije, muzičke industrije, medija, čija će različita mišljenja i iskustva doprineti osvetljavanju tema iz različitih uglova i u perspektivi dovesti do  lakšeg  nalaženja konstruktivnih rešenja za mnoga od otvorenih pitanja. “Mikser razgovori” se odvijaju svakog dana od 17 do 20 časova u Mikser House-u.

  dalje
 • Design

  Vizija o Gradu budućnosti i Umetnik kao medijator: Projekat Karakasa i Amsterdama

  U okviru Mikser festivala, slovenačka umetnica i arhitekta Marjetica Potrč, 31.maja održaće predavanje Vizija o Gradu budućnosti i Umetnik kao medijator: Projekat Karakasa i Amsterdama.

  dalje

Share it:

Mikser Festival