Izdvajamo - Mikser House

 • Mikser House

  Katarina Kačunković i Vuk Bradić

  U petak, 25. jula, uživamo u bašti Mikser House-a uz jedan od najboljih domaćih džez vokala - Katarinu Kačunković, koja će nastupiti u pratnji Vuka Bradića (gitara). 

  dalje
 • Mikser House

  Mikser trio: Marija, Filip i Stefan

  Uzbudljivo letnje putovanje u bašti Mikser House-a se nastavlja u subotu, 26. jula u 22 časa. Neka vas zavedu džez, latino i evergrin numere troje mladih i talentovanih muzičara – Marije (vokal), Filipa(gitara) i Stefana (perkusije)

  dalje
 • Mikser House

  Mikser Kino: "Šarada"

  Ne propustite filmsko veče u Mikser bašti koje vas očekuje svake srede tokom leta! U sredu, 23. jula, u 21h, Mikser kino prikazuje kultno ostvarenje Stenlija Donena, film "Šarada" (Charade) sa Keri Grantom (Cary Grant) i Odri Hepbern (Audrey Hepburn) u glavnim ulogama. 

  dalje
 • Mikser House

  Program za jul

  Provedite leto u Savamali! Mikser House otvara svoju baštu i priprema osvežavajući letnji program. Posetioce očekuju filmske projekcije na otvorenom, ponuda šarenih koktela i vrhunskih vina, kao i neizostavna dobra muzika obojena džez ritmovima i kvalitetnim DJ-ingom. Pogledajte julski program i započnite savamalsko leto.

  dalje
 • Mikser Festival

  Proglašeno pobedničko rešenje konkursa "Držač za bicikle"

  Udruženja Ciklo svet Srbija, Ulice za bicikliste i Mikser festival objavljuju rezultate konkursa “Držač za bicikle”. Stručni žiri izabrao je pobedničko rešenje, “Čuvari”, autorki Jasne Drakulović i Katarine Živković, koje će biti postavljeno u Savamali, u bašti Mikser House-a i omogućiti efikasno obezbeđivanje ovih dvotočkaša, a u isto vreme doprineti afirmaciji i promociji biciklizma.  

  dalje

Mikser Festival 2014

Share it:

Mikser Festival