Izdvajamo - Mikser House

 • Mikser House

  Mikser kino: Crtani pred spavanje

  Uz povišenu dozu nostalgije, Mikser kino vam u sredu, 30. jula, predstavlja junake starih dobrih sinhronizovanih crtaća i vraća nas u vreme kada smo željno iščekivali onih deset minuta pred dnevnik da pogledamo crtani film pred spavanje!

  dalje
 • Mikser House

  Mikser trio: Marija, Filip i Stefan

  Uzbudljivo letnje putovanje u bašti Mikser House-a se nastavlja u subotu, 2. avgusta u 22 časa. Neka vas zavedu džez, latino i evergrin numere troje mladih i talentovanih muzičara – Marije (vokal), Filipa (gitara) i Stefana (perkusije).

  dalje
 • Mikser House

  Gudački kvartet "Maestoso"

  U četvrtak, 31. jula, u 21h vas očekuje romantično muzičko putovanje uz gudački kvartet “Maestoso” u bašti Mikser House-a. Četvoro briljantnih muzičara izvodiće najpopularnija dela klasične muzike, različite tango melodije, muziku iz filmova, kao i obrade evergrin pesama.

  dalje
 • Mikser House

  Program za jul

  Provedite leto u Savamali! Mikser House otvara svoju baštu i priprema osvežavajući letnji program. Posetioce očekuju filmske projekcije na otvorenom, ponuda šarenih koktela i vrhunskih vina, kao i neizostavna dobra muzika obojena džez ritmovima i kvalitetnim DJ-ingom. Pogledajte julski program i započnite savamalsko leto.

  dalje
 • Mikser Festival

  Proglašeno pobedničko rešenje konkursa "Držač za bicikle"

  Udruženja Ciklo svet Srbija, Ulice za bicikliste i Mikser festival objavljuju rezultate konkursa “Držač za bicikle”. Stručni žiri izabrao je pobedničko rešenje, “Čuvari”, autorki Jasne Drakulović i Katarine Živković, koje će biti postavljeno u Savamali, u bašti Mikser House-a i omogućiti efikasno obezbeđivanje ovih dvotočkaša, a u isto vreme doprineti afirmaciji i promociji biciklizma.  

  dalje

Mikser Festival 2014

Share it:

Mikser Festival