Poslednje VESTI

Veče smeha u Mikser House-u: Stand Up Ivana Tomića (video)

19. 04 14.

Da li ste se nekada pitali šta je zajedničko nahovanju crtaća i haškom tribunalu? Može li se srpska narodna pesma prepevati na engleski? Kakva je veza između pobednika na Matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma? Ivan Tomić odgovarao je na ova pitanja, a kako je prošao njegov Stand Up, pogledajte u video prilogu.

dalje
 • POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOM KONKURSU ZA NEAFIRMISANE BENDOVE: "DOUBLE DARE" – "DVOSTRUKI IZAZOV"18. april 2014. 18:40

  Kulturna organizacija Mikser raspisuje regionalni konkurs za neafirmisane bendove: „DOUBLE DARE“ – „DVOSTRUKI IZAZOV“. Ove godine konkurs je  namenjen ne samo mladima koji se bave autorskom muzikom, već Mikser pruža istorijsku muzičku šansu i autentičnim novim bendovima čija je prosečna starost članova 40 i više godina. 

  Konkurs je otvoren od 17. aprila do 16. maja 2014, a najbolji bendovi će dobiti priliku da nastupe pred brojnom publikom na ovogodišnjem Mikser festivalu, koji se održava od 3. do 8. juna u Savamali.

  dalje
 • Prvi unplugged koncert benda "Letu Štuke" 10. maja u Mikser House-u!18. april 2014. 13:00

  “Letu Štuke” otvaraju novu dimenziju u svome radu i pripremaju unplugged varijantu nastupa, koji će čuvene hitove fanovima predstaviti u drugačijem aranžmanu. Ove nesvakidašnje koncerte, koji će se realizovati širom regiona, bend će raditi zajedno sa specijalnim gostima. Prvi unplugged nastup sastava “Letu Štuke”, održaće se u Mikser House-u, u subotu, 10. maja 2014. 

  dalje
 • Budite deo performansa čuvenog umetnika Vilija Dornera na Mikser festivalu18. april 2014. 09:00

  Poznati, bečki umetnik Vili Dorner i njegovo pozorište Teater der Welt iz Beča izvešće svoj performans „Tela u urbanim prostorima“ (Bodies in Urban Spaces), na predstojećem Mikser festivalu u Beogradu. Dorner će svoj performans izvesti u saradnji sa domaćim izvođačima, a audicija za učešće održaće se 26. aprila u Mikser House-u, u Karađorđevoj 46, sa početkom od 11 časova

  dalje
 • KC Grad proslavio peti rođendan17. april 2014. 10:00

  Kulturni centar Grad obeležio je pet godina postojanja, a svoj jubilej proslavlja bogatim prolećnim programom. Retrospektivna izložba pod nazivom "Gradski Salon – prvih pet godina" predstavila je 15 autora savremene umetničke scene koji su izlagali u Velikoj galeriji tokom poslednjih pet godina. Izložba je otvorena u ponedeljak, 14. aprila, u 19 časova.

  dalje