Od danas u prodaji karte za koncert grupe Denis & Denis

21. 01 13.

Karte za veliki povratnički koncert riječkog benda Denis & Denis, koji će se dogoditi 7.marta u Mikser House-u, se od danas mogu kupiti na svim prodajnim mestima „Event tima“ po ceni od 1300 dinara za parter i 2600 dinara za VIP zonu, kojih ima još veoma malo s obzirom na veliki broj rezervacija koje su stigle na naš mail.

Čuveni riječki bend će 7. marta održati veliki povratnički koncert i njime započeti regionalnu turneju, u Mikser House-u. Ulaznice za koncert su od danas u prodaji na svim prodajnim mestima ''Event tima'', po ceni od 1300 dinara za parter i 2600 dinara za VIP, kojih ima još vema malo, jer smo u proteklom periodu primili veliki broj rezervacija na naš mail.

 

Tokom nastupa legendarnog benda iz Rijeke koji ce nastupiti prvi put u punom sastavu posle 25 godina, uživo, sa čak devet članova benda, u Mikser house-u će se pojaviti i veliki broj muzičara-prijatelja benda koji će zasigurno upotpuniti nezaboravni muzički ugodjaj. O celokupnom programu biće više reči na konferenciji za štampu koja se sprema u prvoj polovini februara u Mikser house-u, na kome će prisustvovati i frontmeni D & D,  Marina Perazić i Davor Tolja.

Podeli: