Poslednje VESTI

Humanitarni koncert: Pevajmo za Zmajeve

22. 04 14.

Mladi članovi A-SMYLE-a, programa Američkog saveta za međunarodno obrazovanje, organizuju humanitarni koncert u petak, 25. aprila, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dom za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“ u Beogradu. Nastupiće mladi bend Electric Feedback, džez izvođač Ivan Ristanović, a predstaviće se i dva akustična dueta, Filip i Marija i Mihailo i Elena. Koncert počinje u 21 čas, ulaz je 200 dinara, a moguće je donirati i dodatna sredstva.

dalje
 • Pijanista Thomas Duvigneau uz podršku domace ritam sekcije (video)22. april 2014. 10:00

  Koncert istaknutog pijaniste, kompozitora i aranžera, Thomasa Duvigneaua, 16. aprila u Mikser house-u, bio je jedinstvena prilika da se Beograđani upoznaju sa muzikom ovog čuvenog džez muzičara. Thomas je na bini Mikser House-a nastupio u triju, uz podršku domace ritam sekcije – Milan Nikolic (kontrabas) i Peda Milutinovic (bubanj), a sjajnoj svirci pridružio se i saksofonista Rastko Obradovic.

  dalje
 • Veče smeha u Mikser House-u: Stand Up Ivana Tomića (video)19. april 2014. 15:00

  Da li ste se nekada pitali šta je zajedničko nahovanju crtaća i haškom tribunalu? Može li se srpska narodna pesma prepevati na engleski? Kakva je veza između pobednika na Matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma? Ivan Tomić odgovarao je na ova pitanja, a kako je prošao njegov Stand Up, pogledajte u video prilogu.

  dalje
 • POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOM KONKURSU ZA NEAFIRMISANE BENDOVE: "DOUBLE DARE" – "DVOSTRUKI IZAZOV"18. april 2014. 18:40

  Kulturna organizacija Mikser raspisuje regionalni konkurs za neafirmisane bendove: „DOUBLE DARE“ – „DVOSTRUKI IZAZOV“. Ove godine konkurs je  namenjen ne samo mladima koji se bave autorskom muzikom, već Mikser pruža istorijsku muzičku šansu i autentičnim novim bendovima čija je prosečna starost članova 40 i više godina. 

  Konkurs je otvoren od 17. aprila do 16. maja 2014, a najbolji bendovi će dobiti priliku da nastupe pred brojnom publikom na ovogodišnjem Mikser festivalu, koji se održava od 3. do 8. juna u Savamali.

  dalje
 • Prvi unplugged koncert benda "Letu Štuke" 10. maja u Mikser House-u!18. april 2014. 13:00

  “Letu Štuke” otvaraju novu dimenziju u svome radu i pripremaju unplugged varijantu nastupa, koji će čuvene hitove fanovima predstaviti u drugačijem aranžmanu. Ove nesvakidašnje koncerte, koji će se realizovati širom regiona, bend će raditi zajedno sa specijalnim gostima. Prvi unplugged nastup sastava “Letu Štuke”, održaće se u Mikser House-u, u subotu, 10. maja 2014. 

  dalje