Bazar na Mikser festivalu 2019

Bazar na Mikser festivalu 2019

Bazar na Mikser festivalu 2019 1080 1080 Mikser

Mikser bazar ove godine skreće pažnju na važnost racionalnije i pametnije potrošnje i proizvodnje. U okviru teme “Cirkuliši” Mikser Festival poziva sve kreativne dizajnere, zanatlije, proizvođače rukotvorina, nakita, odeće i obuće, dekorativnih predmeta, dečjih igračaka i opreme koji svoje proizvode prave od lokalnih resursa, recikliranih materijala, objekata koji su nekada imali drugu namenu ili bi postali otpad, da svoja kreativna rešenja izlože u okviru Mikser Bazara na Dorćol Platzu.

Takođe, u cilju promovisanja održive potrošnje i ponovne upotrebe starih stvari, pozivamo i prodavce secondhand i vintage komada, kolekcionare, antikvare, prodavce gramofonskih ploča, kaseta, stripova da svojim starim komadima nađu nove vlasnike.

U jeku globalnih izazova sa kojima se naše društvo suočava, otpad nastao zbog preteranog kozumerizma i stalne težnje za masovnom proizvodnjom koja zadovoljava apetit današnjih potrošača, puni naše reke, mora, šume i ulice. Nalaženje nove upotrebe starim predmetima, prekrajanje i stvaranje novih rešenja od istrošenih materijala, fokus na lokalne resurse, korišćenje otpada za stvaranje dizajnerskih prozvoda su samo neka od rešenja za navedene izazove. Mikser bazar ove godine traži rešenje za ova pitanja!

DATUM
24-26. maj

LOKACIJA
Dorcol Platz – unutrašnji prostor

KOTIZACIJA
6000 RSD za sva tri dana

PRIHOD
U celosti ostaje izlagačima

RADNO VREME
11h – 23h

SELEKCIJA
Zbog ograničenog broja mesta vršiće se selekcija izlagača

ROK ZA PRIJAVU
17. maj

OBJAVA IZLAGAČA BAZAARA
20. maj

NAPOMENA
U duhu ovogodišnje teme održivog razvoja, podstičemo izlaganje sa što manjem upotrebom plastike i materijala koji proizvode otpad

KONTAKT OSOBA
Milan, bazar@mikser.rs

Prijavi se! 🤞👉 http://formulari.mikser.rs/bazaar/