O nama

Liceulice: Solidarno u susret Novoj godini!

Organizacija Liceulice već više od 12 godina osnažuje ljude koji žive na marginama našeg društva. Ove godine, prodavci i prodavačice Liceulice uličnih novina su pohađali umetničke radionice, na kojima su učili različite tehnike i imali priliku da ispolje svoju kreativnost. Rezultat toga su crteži koji krase cegere i kalendare, a koji će vas podsećati na solidarnost, podršku i na to da zajedničkim snagama možemo da postignemo mnogo.

Kupovinom ovih proizvoda podržavate Liceulice Fond, koji direktno osnažuje naše najugroženije sugrađane i dajete im šansu za izvesnijom budućnošću.

Kalendar: Maštoviti crteži prodavaca i prodavačica pratiće vas cele godine uz LUL kalendar za 2023. Godinu. Ovi simboli zahvalnosti će vas podsećati na snagu solidarnosti i zajedništva!

Ceger: Ponosno koračajte kroz grad sa Liceulice cegerom solidarnosti! Ovaj ceger je poseban, ne samo zbog jedinstvenih crteža naših prodavaca i prodavačica, već zbog super moći koje ima! Svaki put kada stavite ovaj ceger na rame, setićete se da ste nekome pomogli da bude korak dalje od neizvesnosti, samoće i siromaštva – kao pravi superheroj!

Kalendare i cegere možete kupiti na ovom linku.