O nama

Još jedna euPOLIS radionica u Beogradu

Vaše mišljenje nam je važno!

Pridružite nam se u subotu, 29. oktobra od 12-16 sati na Zemunskom keju kod spomenika Stare železničke stanice (kod stubova), kada će euPOLIS stručnjaci komšijama i svim zainteresovanim građanima predstaviti sledeću fazu projekta tematskog parka i euPOLIS eko-obrazovnog centra na Zemunskom keju, u koji su utakani i vaši komentari sa prethodne tri radionice sa građanima.

Stručnjaci euPOLIS projekta će u subotu građanima detaljno pojasniti rešenja inspirisana prirodom (nature-based solutions) koja se projektom euPOLIS planiraju u budućem pokaznom euPOLIS parku i eko-obrazovnom centru, projektovanim da poboljšaju zdravlje i dobrobit svih korisnika unapređenog prostora na Zemunskom keju.

Priključite se razgovoru o predloženim rešenjima, o čistijim načinima prečišćavanja vode, biofilterima, zelenilu koje nas čini zdravijim i srećnijim, i još mnogo toga.Dođite da razmenimo ideje i zajedno stvaramo bolji komšiluk za sve!

Da li ste znali da “fabrika” za prečišćavanje vode može da bude mala botanička bašta sa prijatnom atmosferom za boravak i druženje, umesto prljavog postrojenja koje širi štetne i neprijatne mirise? Da li znate kako i koje biljke u našem okruženju mogu pozitivno da utiču na naše zdravlje i smanje simptome konkretnih oboljenja ili spreče njihov nastanak?